Ansøg sådan, FILM-TV

  Film- og TV-linjen  

For at komme ind på Film- og TV produktionsuddannelsen (FTP) skal du gennemføre grundforløbets 2. del (GF2), rettet mod Film og TV. Vær opmærksom på at der er adgangsbegrænsning til uddannelsen, dvs. der er loft over, hvor mange der må påbegynde GF2 uden at have en uddannelsesaftale.

Der er uddannelsesstart i januar og i august. For hele 2019 må vi optage 52 elever på GF2.

Ansøgningsfristen for start i januar 2019 er 29. oktober 2018 på optagelse.dk

Inden du ansøger på optagelse.dk anbefaler vi, at du deltager i vores informationsmøde om vores uddannelser, som afholdes på Medieskolerne fredag 5. oktober 2018.

Tilmeld dig informationsmødet ved at udfylde denne formular:

Jeg er interesseret i?Alle der har søgt rettidigt på optagelse.dk, vil få en mail fra Medieskolerne med et link til et særligt ansøgningsskema, som du skal udfylde og returnere til Medieskolerne. De ansøgere, der returnerer det særlige ansøgningsskema, vil dernæst blive inviteret til en samtale på Medieskolerne, hvor vi bl.a. også gennemfører en farvesynstest.

Da uddannelsen er adgangsbegrænset, bestræber vi os på at optage de ansøgere, der ud fra en samlet vurdering af bl.a. motivation og kompetencer, vurderes til at have de bedste forudsætninger for efterfølgende at opnå en praktikplads, hvilket er en betingelse for at kunne gennemføre resten af uddannelsen.

Samtalerne vil komme til at foregå i dagene 21-23. november 2018.

Spørgsmål til Ansøg sådan, FILM-TV, kontakt:
Per Mørkhøj / / 20 91 57 22

Facebook
Twitter
LinkedIn

Spørgsmål til Ansøg sådan, FILM-TV
Kontakt: Per Mørkhøj / 20 91 57 22
morkhoj@medieskolerne.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn

STUDIEPRODUKTION, HOVEDFORLØB 3 © ULRIK HAENSCHKE

FRI OPGAVE, HOVEDFORLØB 4 © THEIS TINGSTED LAVRSEN

STUDIEPRODUKTION © ULRIK HAENSCHKE