WEBUDVIKLING © SØREN KJELDGAARD

Grundforløb WEB

Web-linjen / varighed: 20 uger

Dette grundforløb er din indgang til uddannelsen som Webudvikler.

Webudvikleren arbejder med planlægning, bygning og vedligehold af dynamiske hjemmesider og er typisk ansat i et web- / mediebureau eller arbejder som freelancer.

På Grundforløb GF2 kommer du til at arbejde med planlægning og bygning af hjemmesider i html, css, og java script. Du kommer også til at arbejde med programmeringslogik og andre relevante fag. Med en bestået GF2-eksamen kan du gå videre på Hovedforløbet. Det kræves ikke, at du har praktikplads.

Herunder finder du information om grundforløbet, kravene, ansøgning og meget mere …

Grundforløb GF2 – mere end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
For at starte på Webudvikler-uddannelsen skal du gennemføre Grundforløb GF2 rettet mod Webudvikler. Dette grundforløb kan du tage på Medieskolerne. Læs de generelle regler for at starte på Grundforløb GF2 på uddannelsesguiden.dk

Grundforløb GF1 – mindre end ét år siden, at du har afsluttet 9. / 10. klasse
Hvis det er mindre end et år siden, at du har afsluttet 9. eller 10. klasse skal du starte med Grundforløb GF1, som du ikke kan tage på Medieskolerne, men som du kan tage på mange erhvervsskoler i Danmark. Læs mere om GF1 på udannelsesguiden.dk

Er du over 25?
Der er særlige regler, hvis du er fyldt 25 år. Det kan du læse mere om på uddannelsesguiden.dk

Der er studiestart i januar og august og et Grundforløb GF2 varer 20 uger. Grundforløbet afsluttes med en grundforløbsprøve. På Medieskolerne kommer censorerne fra webbranchen eller fra andre skoler i Danmark, hvor webudvikler-uddannelsen udbydes.

Her kan du se, hvordan du ansøger

Typisk er er der teoriundervisning om formiddagen og praktiske øvelser og opgaver om eftermiddagen. Der er også enkelte projektperioder, hvor du arbejder sammen med andre fra klassen om en opgave.

Der er mødepligt hver dag og skoledagene går fra 8.45 til 15.30.

Berlin: 5 dage, mandag-fredag

Grundforløbseleverne deltager på en studietur til Berlin i starten af grundforløbet.

Berlin er en mangfoldig og spændende by og en af Europas førende kunst- og kulturbyer. Det er forholdsvist billigt at være der og man kan nå dertil med bus på overkommelig tid.

Vi bor på Youth Hostel og vi oplever byen på mange forskellige måder. Vi besøger kulturinstitutioner – både de formelle og de uformelle. Og som mediefolk suger vi selvfølgelig indtryk til os, når vi går i gaderne, på museerne og sidder på cafeerne …

Fotograf-eleverne tager fotos og Film- og TV-eleverne optager videoer. Webudviklerne tilrettelægger web-sitets, der skal handle om turen, og som skal bygges, efter hjemvendelse til Danmark og Medieskolerne. Det handler om byen, menneskene, kulturen med mere.

Berlinturen er en fagligt spændende tur med god plads til at lære sine studiekamerater at kende.

Spørgsmål til WEB-linjen, kontakt:
John Bo Martens / / 28 91 07 79

Facebook
Twitter
LinkedIn

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING