Ansøg sådan, WEB

Web-linjen

For at komme ind på Webudvikler-uddannelsen skal du gennemføre grundforløbets GF2 rettet mod Web. Der er studiestart i januar og august. Vi optager 30 elever ialt i 2018.

Ansøgningsfristen for start i august 2018 er 3. august 2018. Send en mail til john@medieskolerne.dk – skriv dit navn, alder, adresse og mobilnr. Vi kontakter dig, når vi har modtaget din ansøgnings-mail.

Hvis du har spørgsmål til webudvikler-uddannelsen og ønsker et ansøge inden d. 3. august med henblik på at starte mandag d. 6. august, anbefaler vi, at du kontakter John Bo Martens på john@medieskolerne. Du er også velkommen til at kontakte John på 28 91 07 79.

Hvis du vil ansøge om en studieplads med start i januar 2019 anbefaler vi, at du deltager på vores informationsmøde, som vi afholder på skolen fredag d. 5. oktober fra kl. 13-16. Tilmeld dig informationsmødet ved at sende os en mail og skriv i tilmeldingen at det er webudvikler-uddannelsen, du ønsker at komme ind på.

Når du har ansøgt, vil du modtage en invitation til en personlig samtale på Medieskolerne. Det er en samtale, som vi ifølge erhvervsuddannelses-loven skal afholde med dig for at vurdere dine muligheder for at gennemføre uddannelsen.

Spørgsmål til Ansøg sådan WEB, kontakt:
John Bo Martens / / 28 91 07 79

Facebook
Twitter
LinkedIn

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING

WEBUDVIKLING / PLANLÆGNING, DESIGN OG PROGRAMMERING